Recenzie dublă: „Despre morți numai de bine” și „Liceul 13” scrise de Teodora Vescan și Radu Octavian

No Comments

🖤QOTD: Ați citit vreodată cărți care v-au dat fiori, în așa fel încât să simți că acțiunea va fi interesantă de la început? Astăzi vorbesc despre cărțile „Despre morți numai de bine” și „Liceul 13” scrise de Teodora Vescan și Radu Octavian.

🖤Ambele cărți au avut un element comun (liceul), ceea ce mi s-a părut interesant și captivant, căci acest gen de povești te captivează așa de mult, încât nu-ți mai vine să lași cartea din mână.

🖤Acest element comun a făcut că acțiunea să fie mai clară și mai bine scrisă, deoarece îți cam dă de gândit dacă e o experiență reală sau doar o iluzie.

🖤Stilul de scriere al celor doi a fost unul inedit și neașteptat pentru mine, mai ales în condițiile în care aveam multe plot twist-uri în poveștile scrise de aceștia, iar intriga pe care au conturat-o a fost bine scrisă și dezvoltată, atrăgând și mai mult cititorul în universul lor negru și sumbru.

🖤 Cazurile pe care trebuiau să le rezolve personajele ambelor cărți erau atât de interesante, încât m-am transpus în acțiunea propriu-zisă a celor două povești și mi-a plăcut ceea ce am descoperit în fiecare poveste în parte, căci fiecare poveste avea câte o lecție de viață importantă pentru fiecare om în parte.

🖤 Dialogurile au fost extrem de originale și bine puse la punct, deoarece acestea au dat o notă de seriozitate mai amplă poveștilor respective, iar cu fiecare capitol citit, am ajuns să descopăr mai multe sensuri ale vieții umane decât cele pe care le știam, iar construcția dialogurilor a fost realizată cu grijă și răbdare, oferind o bună fluiditate a poveștilor scrise de ei.

🖤Una dintre cărți, „Despre morți numai de bine” mi-a dat un vibe de poveste Wattpad, din cauza faptului că puteam simți conceptul băiatului rău care este cu fata bună, iar asta m-a speriat la un moment dat, însă m-am obișnuit cu gândul.

🖤Ambele povești au fost atât de bune, încât îmi doream să scriu o poveste de groază, imaginându-mi ceva pe tema Halloween-ului. Asta pentru o altă poveste.

🖤 Inițial, am vrut să dau cărții „Despre morți numai de bine” 4⭐ pentru chestia cu Wattpad-ul, însă am recitit-o recent și nu mi se mai pare un lucru atât de îngrijorător acum, așa că va primi 5⭐, precum cartea „Liceul 13”. Le recomand iubitorilor de thriller pentru o seară frumoasă de Halloween și fanii serialelor „Death Note” și „13 Reasons Why”!🤗

🖤 Cărțile pot fi cumpărate de pe site-ul editurilor Datagroup și Story Craft Publishing.

🖤 Țin să precizez că eu am citit aceste cărți anul trecut, iar de atunci, nu am mai avut timp să fac recenzia celor două cărți, deoarece am avut probleme personale în familie și de muncit pentru liceu, dar și pentru voluntariatele în care eram implicat, plus că mai aveam și alte colaborări care trebuiau onorate în acea perioadă. Îmi cer scuze autorilor și editurilor respective, deoarece nu am putut să vă ofer recenzia cerută în acea perioadă!.

http://www.edituradatagroup.ro/produs/despre-morti-numai-de-bine/

https://www.storycraft.ro/shop/liceul-13/

Pe curând, dragi cititori!🤗

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *