Recenzie Seria „Săgețile lui Cupidon” de Irina T.D.

No Comments

Hristos a înviat, dragilor! Ce faceți? Cum vă mai simțiți? Sper că sunteți bine! Să trecem la recenzia de azi! ⭐

😈 QOTD: Care este seria ce ți-a dat un puternic sentiment de euforie, în așa fel încât să simți sevrajul pe pielea ta sau să te inspire în scrierea unei scene explicite?

😈 Seria „Săgețile lui Cupidon este o serie fantasy ce are și câteva elemente primordiale ale dragostei, care te ține în suspans atât de mult, încât nu-ți mai dorești să-i dai drumul din mână, căci acțiunea este extrem de captivantă și poate satisface dea un vibe de un slowburn sau un fel de smut mai conturat, ceea ce este interesant pentru un cititor.

😈 Acțiunea a fost marcantă și interesantă, deoarece Cupida și Sebastian au avut o relație pasageră, care a transmis un fel de energie karmică la care nu mă așteptam, mai exact, un fel de relație mai picantă, iar stilul de scriere pe care autoarea îl are este de-a dreptul surprinzător și incitant. Cât despre firul narativ, aș putea spune că este coerent și ușor de înțeles pentru orice cititor.

😈 Iubirea dintre Cupida și Sebastian m-a cucerit instant și m-a făcut să cred că iubirea adevărată există, ceea ce este destul de terifiant, dacă stăm să ne gândim puțin, plus că este un carusel emoțional la care nimeni nu se poate aștepta în niciun fel, chiar dacă anticipăm sau nu ceea ce se întâmplă pe parcurs.

😈 Tensiunea a fost la cote alarmante, iar întregul tablou ficțional a conturat extrem de bine iubirea, creativitatea și sentimentele sincere față de persoana iubită, în așa fel încât iubirea poate trece un prag important în ceea ce privește viața umană. Mi-a plăcut faptul că autoarea a pus accent pe iubire și fantezie, lăsând cititorul să-și creeze un univers plin de imagini cromatice și vizuale în privința acestei serii.

😈 Am simțit pe pielea mea cum este să citești o asemenea serie și pot să vă spun că a fost o aventură interesantă și plină de întorsături neașteptate, ce au condimentat și mai mult povestea în sine.

😈 Această serie m-a lăsat fără cuvinte și primește din partea mea 5⭐. O recomand celor ce citesc cărți fantasy, care au și un strop de dragoste pe alocuri.

😈 Seria poate fi achiziționată de pe următoarele site-uri:

https://stylishedbooks.ro/pachet-sagetile-lui-cupidon

https://www.elefant.ro/pachet-sagetile-lui-cupidon_f3a3dbfe-740b-41be-b5bb-a7356f1a7089

😈 Vă las link către clipul cu ceea ce am primit de la aceasta

https://vm.tiktok.com/ZMYWqqnod/

Pe curând, dragi cititori!🤗

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *