Recenzie „Personal Demons” de Vlad Țolan

No Comments

😈 QOTD: Ce părere aveți despre demonii interiori și de ce credeți că me domină sufletele? Astăzi vă voi vorbi despre un volum de versuri ce m-a marcat extrem de mult, deși are aproape 200 de pagini și vorbesc despre „Personal Demons” de Vlad Țolan, un autor ce scrie versuri profunde și pline de originalitate din suflet pentru suflet.

😈 Volumul de versuri pe care Vlad Țolan a fost unul dintre cele mai profunde volume pe care le-am citit în viața mea, deoarece versurile au fost scrise cu sufletul, iar asta m-a captivat extrem de mult, încât mi-au dat lacrimile.

😈 Combinația de versuri pe care a abordat-o autorul cărții mi-a plăcut extrem de mult, mai ales că erau și câteva citate în limba engleză, fapt ce nuanțează și mai mult profunzimea versurilor pe care le oferă această carte.

😈 Temele abordate de Vlad Țolan au fost extrem de personale, dar și atât de actuale, căci autorul își exprimă în majoritatea poeziilor cele mai intense dorințe și cele mai întunecate gânduri pe care un autor le poate avea vreodată. M-au dus cu gândul la jihadul spiritual la care un om poate visa cu ochii deschiși.

😈 Fiecare poezie a avut ceva special pentru mine, mai ales că eu sunt o persoană sensibilă și îmi place să mă exprim prin poezie, căci mesajele poetice pe care a vrut să le transmită Vlad Țolan au fost actuale, mai ales dacă vrei să vezi și alte percepții asupra iubirii.

😈 Acest volum a fost bine scris și bine conturat, încât fiecare vers surprinde o nouă percepție a vieții, deoarece este important să știm ce gândește un poet care poate să vadă viața în mai multe moduri decât am face-o noi înșine, iar nuanțele pe care fiecare poem îl are face ca volumul să fiu unul rafinat și ușor de citit cei melancolici.

😈 Ritmul care a fost nuanțat în carte mi s-a părut alert și care te putea pune în temă, încă de la primele versuri scrise pe foaia albă de hârtie, asemenea condeiului care scrie frânturi și cugetări despre viață în ochii celui care citește o poveste de viață sau un poem ce poate vindeca sufletele zbuciumate de experiențele trecutului marcant și dureros, pe care îl putem avea fiecare dintre noi, fără să ne dăm seama.

😈 Nu mai am nimic de spus, căci ceea ce am spus mai sus este suficient să vorbească de la sine, plus că această carte carte m-a lăsat cu sufletul până la gură, deși am citit cartea într-o singură zi. 😈 5⭐. Recomand cartea celor care vor să vadă și alte percepții despre viață și iubire, așa cum sunt percepute de fiecare cititor în parte.

😈 Cartea poate fi achiziționată de pe site-ul marketplace-ului Mybestseller:

https://mybestseller.ro/magazin/personal-demons/

Pe curând, dragilor!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *