Recenzie „Micuța Kati vol.2” de Osman Akdere

No Comments

🌹 QOTD: Ați citit o carte care să vă țină în suspans până la sfârșitul acesteia? În recenzia de astăzi, o să vă vorbesc de romanul „Micuța Kati vol.2” scris de Osman Akdere.

🌹 Povestea scrisă de Osman Akdere prezintă subiecte delicate și controversate în societatea contemporană, mai ales pentru oamenii care nu-și știu originea și poate fi un bun exemplu pentru cei care trec prin încercările vieții.

🌹 Fiecare detaliu este extrem de interesant, deoarece nici nu te aștepți când vei mai avea parte de o asemenea aventură în viața de zi cu zi, iar fiecare capitol prezintă cate o nouă versiune a poveștii, deși e doar una singură și autentică.

🌹 Acțiunea a fost la fel de surprinzătoare ca și în primul volum, deoarece au multe răsturnări de situație, care m-au lăsat cu sufletul la gură, încât nu-mi venea să cred că asta s-ar putea întâmpla și în viața reală.

🌹 Firul narativ a fost bine conturat, deoarece am văzut că povestea avea un fir logic și coerent, încât cititorul putea să înțeleagă clar ceea ce se întâmpla în carte.

🌹 Totul a fost perfect și ireproșabil, lăsându-mi o impresie bună despre povestea în sine, însă este și un mod bun de a-ți petrece toată ziua, după ce simți că te-ai plictisit extrem de mult.

🌹 Cartea aceasta m-a lăsat fără cuvinte, încât o să mă rezum la ceea ce am spus mai sus. Este o poveste clară și ușoară de înțeles, plus că este perfectă din orice punct de vedere: cromatic, literar și estetic sau juridic.

🌹 5⭐. Recomand cu drag cartea celor ce vor mai multe acțiuni bine conturate și pline de expresivitate până la sânge.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *