Recenzie „Necunoscuta din Sena” de Nikolai Profir

No Comments

🗼 QOTD: Ce vă place să citiți la ceas de seară? Eu am citit o carte originală și marcantă, pe care nu o voi uita curând din memorie. Vorbesc despre cartea „Necunoscuta din Sena” scrisă de Nikolai Profir, publicată în anul 2022 la Editura Bestseller.

🗼 Începutul poveștii mi s-a părut extrem de captivant și bine scris, deoarece te introduce direct în acțiunea pe care o vom vedea în povestea scrisă de autor, deși a fost prea din scurt să spui de moartea persoanei mult iubite. Aici ar fi mers să mai lungească puțin suspansul, ca mai apoi să aflăm de un deces macabru de care Cornelia a avut parte.

🗼 Am fost plăcut surprins de faptul că scenele din carte au fost scrise cu ușurință, încât m-a făcut să-mi imaginez tot ce se întâmpla în povestea împletită dintre Alexei și moartea Corneliei, lăsându-mi impresia că știam ce se întâmpla, ca mai apoi să aflu că totul este întortocheat și că totul e de fapt un plot twist extrem de reușit și bine scris de un autor tânăr.

🗼 Modul în care au fost construite personajele, indiferent că erau principale sau secundare, a fost unul unic și original, încât să scoată la suprafață creativitatea și nebunia autorului în privința acestei povești extrem de conturate și plină de răsturnare de situație remarcabile.

🗼 Personajele sunt profunde și pot avea caracteristici specifice vremurilor noastre contemporane, fără să fie afectate de lucrurile vulgare din jur, lăsând cititorul să le cunoască așa cum sunt ele cu adevărat și să simtă cu adevărat, chiar și eu m-am regăsit în fiecare personaj, deoarece acestea aveau câte o caracteristică pe care personalitatea mea o are în general.

🗼 M-am regăsit în această poveste, deoarece mereu văd câte un cuplu care are o poveste de dragoste aparte, iar asta mă inspiră să realizez și eu artă, povestea în sine fiind extrem de interesantă și nebună pentru cei ce vor să citească ceva misterios și plin de situații extrem de ciudate, dar care să surprindă reinventarea fiecărei tipologii de personaj la orice pas.

🗼 Deși doamna Averescu a fost un personaj secundar, pot să spun că dânsa a fost personajul meu preferat, deoarece era misterioasă și imprevizibilă, nelăsând loc de discuții în majoritatea timpului, aceasta fiind extrem de retrasă, iar asta mă face să cred că persoanele misterioase știu mai multe decât ar vedea orice om normal vreodată.

🗼 4,5⭐ Recomand cu drag această carte! Se găsește pe site-ul Editurii Bestseller, atât în România, cât și în Republica Moldova.

🗼 Pentru România:

https://www.bestseller.ro/necunoscuta-din-sena.html

🗼 Pentru Republica Moldova:

https://www.bestseller.md/necunoscuta-din-sena.html

Ne revedem cu o nouă recenzie!🤗

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *