0

Recenzie ,,De Dor, De Dragoste, De Moarte” un volum de proză scris de Marina Costa

November 6, 2021
Bună dragilor! Astăzi vom vorbi despre o carte minunată, care mi-a umplut sufletul și este vorba despre ,,De Dor, De Dragoste, De Moarte” , care este cea mai nouă apariție a Marinei Costa.

Recenzie:

Nu am cuvinte pentru ceea ce am citit, dar la bază, totul începe cu tema prieteniei. Această temă este o concepție, pe care eu chiar am vrut să o abordez de mult timp.

Citind ceea ce a scris pe această temă a prieteniei, mi-am dat seama că proza va ajunge la un nivel extrem de înalt, dacă susţinem talentele, care muncesc la textele lor și care își dedică din timpul lor liber pentru asta.

Autoarea a vrut să arate o esenţă a prieteniei şi a dragostei umane, astfel încât protagoniștii noştri vor învăța valori şi semnificaţii ale prieteniei, prin care un om sau un copil poate să realizeze cum trebuie să respecte oamenii mai diferiți decat ei, iar asta poate să ajute la dezvoltarea acestora ca oameni.

Știu că m-am repetat cu prietenia, dar aş mai avea ceva de adăugat! Textele scrise de autoare au fost emoţionante şi nici nu mai am cuvinte, ca să apreciez stilul de scriere a acesteia.

Această carte a fost ca un buchet cu proză, pe care eu l-am mirosit şi cu care m-am delectat, plus că textele scrise de aceasta sunt texte cu care autoarea a participat la diverse evenimente și concursuri literare, cele mai multe dintre ele fiind premiate.

Acţiunea, intriga şi suspansul au fost ca de obicei elementele cheie, care au făcut cartea să fie mult mai interesantă decât îmi părea la început și poveștile și textele țesute de autoare au dat o mare muzicalitate cărții, grație măiestriei și stilului de scris pe care îl are autoarea. Aceste texte m-au făcut să cred și mai mult în prietenie, dar și în faptul că vom avea speranțe din punct de vedere literar în viitor şi că trebuie să le susținem!

Personajele au fost destul de originale din punct de vedere contextual, astfel încât ele au contribuit la reușita cărții scrise de Marina Costa. Acestea mi s-au părut la fel de conturate ca și celelalte personaje din cărțile scrise de aceasta.

Au fost originale! Mă bucur că am avut șansa să citesc cea mai nouă carte scrisă de Marina Costa și să îi fac o recenzie!

5⭐. Vă recomand să citiți această carte! Doamna Costa, Sper să vă placă recenzia făcută de mine!

Spor la citit! Pe curând!🥰