Recenzie ,, Nețărmuritul zbor al sufletelor desfrânate” un roman scris de Paul Pufan

2 Comments

Astăzi o să vorbesc despre o carte, care a fost una dintre cărțile mele preferate, în materie de cărți romance. Este vorba despre ,, Nețărmuritul zbor al sufletelor desfrânate” , care este un roman scris de Paul Pufan.

Descriere:

Mulți vor să încalce legile morale, însă puțini sparg cu adevărat tiparele societății. Iar cei care reușesc să facă asta își creează un paradis desfrânat care trece dincolo de limitele spațio-temporale. James este un individ intrigat de ceața densă ce îi maschează trecutul. Hipnotizat de un tablou, descoperă o fereastră către familia sa. Astfel, în față, începe să i se țeasă o complexă poveste pătată de iubirea și drama unor oameni dezorientați emoțional. Dar este oare pregătit cu adevărat să-și descopere rădăcinile tulburătoare? Este oare capabil să înțeleagă esența întunecată din care se trage?

Recenzie:

Acțiunea cărții m-a dus cu gândul la o tentă de romance pur, pe care o găsești foarte rar, mai ales când dai de scriitorii de cărți romance, care sunt la început de drum. Nu a fost încărcată cu detalii inutile și a fost pe placul meu, astfel încât simți că ești într-un univers creat de autor, dar care este alimentat de imaginația cititorului.

Descrierea a fost extrem de profundă și marcantă, deoarece se leagă extrem de mult de jocul dragostei, care este unul vicios, din punct de vedere al conținutului și care este conturat, dar prezentat în această carte.

Intriga a fost palpitantă și cu mult suspans, astfel încât nu știai dacă să râd sau să plâng la

anumite momente din carte, care te pot induce în eroare, mai ales dacă ești amator de cărți romance și care te pot duce în povestea spusă de narator.

Personajele sunt destul de originale, mai ales dacă introduci personaje tinere, care pot avea până în 20 de ani sau care pot avea mai mult de atât. Iar lanțul de iubire care a fost creat de personajele principale, a fost unul solid și incitant, mai ales dacă ție îți place foarte mult să cauți secvențe, unde există și pasiune sălbatică.

Povestea în sine, m-a captivat extrem de mult, deoarece eu sunt un iubitor de cărți romance și tema abordată s-a potrivit extrem de bine cu genul romance, astfel încât să existe: gelozie, paranoie, iubire, tristețe și pasiune sălbatică.

5⭐. Vă recomand să citiți această carte. Cartea poate fi găsită pe: Emag, Libris, Smart-Publishing.ro, Librărie.net, librariaeminescu.ro.

Despre autor:

Paul Pufan este ca formare psihoterapeut. A absolvit facultatea de psihologie, iar apoi a continuat cu studii masterale in acelasi domeniu. A inceput sa scrie inca din adolescenta iar debutul public literar l-a avut in anul 2020 cu romanul Nețărmuritul zbor al sufletelor desfrânate.

Autorul a decis să își păstreze anonimatul, așa că am făcut încă o poză pentru rubrica ,, Despre autor”.

Spor la citit! Pe curând!

Categories: Uncategorized

2 Replies to “Recenzie ,, Nețărmuritul zbor al sufletelor desfrânate” un roman scris de Paul Pufan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *