1

Părerea mea despre produsele de la Florilegium, Artzycado și Iring Shop

July 19, 2021

Bună dragilor! Astăzi o să vorbim despre produsele marca: Florilegium, Artzycado și Iring Shop.

Acestea sunt afaceri mici, care au nevoie de susținerea noastră și de un mic ajutor, în ceea ce privește achiziționarea de produse, dar și din punct de vedere al vizibilității, mai ales când aceste afaceri sunt la început de drum.

Produsele marca Florilegium:

Florilegium este o mică afacere, care vinde lumânări parfumate, cu arome speciale și exotice, dar care are scopul de a elibera stresul acumulat în viața de zi cu zi.

Aceste lumânări parfumate pot fi ca un fel de terapie, din punct de vedere psihologic, astfel încât contribuie la reducerea stresului și mirosul emanat de aceste lumânări este îmbietor.

Eu am primit lumânări care emană mirosul de ,,Ghimbirafă” și au un miros, care este asemănător cu mirosul de vanilie.

Au un aspect interesant și unic, iar oamenii care sunt în spatele acestei afaceri sunt muncitori.

Recomand cu căldură serviciile Florilegium, atunci când ai nevoie de niste lumânări, care emană un miros plăcut.

Instagram-ul celor de la Florilegium: @lumanariparfumateflorilegium. Puteți să achiziționați și aceste lumânări parfumate, dacă le trimiteți un mesaj în privat.

Produsele marca Artzycado:

Artzycado este o mică afacere, care se ocupa cu confecționatul de cadouri handmade, făcute cu mare grijă de niște oameni extraordinari și care sunt implicați în ceea ce fac.

Am primit de la ei: un tablou cu un cățel, care este extrem de superb și viu colorat, un semn de carte, care are un model pe tema naturii și care conține două frunze laminate, într-un mod plăcut și o plăcuță cu Instagram-ul meu scris în mod caligrafic.

Produsele lor sunt de mare calitate și sunt potrivite pentru a le oferi ca un cadou, cuiva care îți este drag sau cuiva care își sărbătorește ziua de naștere.

Recomand cu căldură serviciile Artzycado și livrarea este una sigură, practică și eficientă, dar și gratuită prin toată țara.

Instagram-ul celor de la Artzycado: @artzycado. Puteți să achiziționați și aceste cadouri frumoase , dacă le trimiteți un mesaj în privat.

Tot cei de la Artzycado au diferite modele de tablouri și de semne de carte, din care puteți alege.

Produsele marca Iring Shop:

Iring Shop este o mică afacere, care se ocupă cu vânzarea inelelor de citit, care este un accesoriu, pe care îl pui pe deget, ca să citești mai bine o carte.

Am primit două inele de citit, dar unul a fost câștigat de @mara.reading.011 în cadrul unui concurs de Paște, iar pe celălalt l-am folosit pentru a avea o experiență mai bună, atunci când citesc o carte, fie subțire, fie groasă.

Inelul este de mare calitate și eficient, în ceea ce privește experiența de citit a unui cititor, deoarece când vei citi o carte, nu o să mai cadă din mână, iar atunci când nu ții așa cum trebuie cartea, acest inel poate fi util.

Recomand serviciile celor de la Iring Shop, pentru o experiență de neuitat, atunci când citești o carte. Ei au un site care este indisponibil momentan, dar vi-l las aici: iring.shop .

Instagram-ul celor de la Iring Shop: @inel_de_citit . Puteți să achiziționați și acest inel de citit, dacă le trimiteți un mesaj în privat.

Sper că v-a plăcut! 🥰

Spor la citit! Pe curând!