1

Recenzie ,, Inima își va aminti” un roman scris de Semida Marcu

July 12, 2021

Astăzi voi vorbi despre o carte, care m-a emoționat extrem de mult. E vorba de ,,Inima își va aminti” scrisă de Semida Marcu.

Nu o să las descrierea, pentru că vreau ca voi să descoperiți această poveste minunată.

Recenzie

Simt că m-am redescoperit în această carte, deoarece sentimentele care au fost abordate în această carte sunt extrem de profunde, dar și trăirile au fost destul de intense, iar asta mi-a plăcut foarte mult.

O avem pe Samantha, care a trecut prin momente grele, după decesul mamei sale naturale și a surorii ei mai mici și după ce a fost sechestrată de bunicul ei, timp de patru luni, adică bunicul ei era cel care trebuia să o protejeze, dar ajunge într-o familie mai bună, unde este iubită necondiționat.

Îl mai avem pe Ethan, care a avut experiențe mai puțin tragice decât Samantha, dar a fost dezamăgit de oameni, de fiecare data când a cunoscut un om și decide să se îndepărteze de oameni, ca să nu mai fie dezamăgit, dar când este în compania fetei, dărâmă zidul pe care și l-a clădit, astfel încât el își vindecă rănile sufletești.

Până acum spun ceea ce am înțeles despre protagoniști, după ce am citit această carte, care m-a emoționat până când mi-au dat lacrimile.

Iubirea lor are parte de un obstacol atunci când Samantha se îmbolnăvește de Alzheimer și aceasta situație este un test dificil pentru acest cuplu.

Acțiunea cărții a fost extrem de emoționantă și m-a captivat extrem de mult, deoarece iubirea dintre cei doi a fost așa de puternică, astfel încât au putut trece peste orice obstacol.

Asta a făcut cartea să fie interesantă, din punct de vedere al dinamicii abordate și tema abordată este una profundă, deoarece dragostea este imprevizibilă și nu știi niciodată când totul se poate schimba radical, mai ales când dai de persoana potrivită și de care tu te poți îndrăgosti.

Intriga mi s-a părut destul de piperată, deoarece atmosfera din Elveția este una destul de intensă și profundă, mai ales când iubirea atinge cote maxime, dar și dramatismul este un element cheie pentru intriga cărții.

Finalul a fost unul emoționant și profund, astfel încât mi-au dat lacrimile, deoarece nu credeam că iubirea dintre cele două personaje poate să învingă orice obstacol.

5⭐. Vă recomand să citiți această carte. Cartea poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Dreams Publishing House.

Această carte este primul volum din seria ,,Un nou inceput”. Cartea fiind romanul de debut al autoarei.