1

Recenzie ,, Soluția coliniarității- Contrapunct” o carte scrisă de Bianca Nemeș

July 11, 2021

Astăzi o să vorbesc despre o cărticică de dezvoltare personală, care m-a învățat multe. E vorba de ,, Soluția coliniarității-Contrapunct” care este scrisă de Bianca Nemeș.

Recenzie:

Fiecare capitol are câte o tema diferită din care învățăm multe despre lumea înconjurătoare și despre cum trebuie să ne iubim și despre cum poți să îndreptăm greșelile din trecut sau să primim răspunsuri la întrebări legate de existența noastră ca oameni în această lume imprevizibilă

Această carte ne aduce în prim plan o revelație prin poziționarea ,,eului” în fața fricilor, a constrângerilor, a alegerilor și a unui vis, pe care fiecare dintre noi le experimentează în mod deosebit, astfel încât noi să reușim și să trecem peste orice obstacol, pe care noi îl întâlnim în viață.

Fiecare capitol a fost ca o lecție de viață, pe care noi trebuie să o învățăm, astfel încât noi trebuie să ne acceptăm așa cum suntem și aceste lecții de viață pe care noi le întâlnim în carte, ne face să fim cea mai bună versiune a noastră.

Aceasta carte m-a lăsat fără cuvinte, de fiecare data când am citit cu drag, câte un capitol din care eu am învățat câte ceva și am învățat un singur lucru și acela este că dacă îți dorești ceva, trebuie să muncești extrem de mult.

Fiecare învățătură din această carte mi-a arătat că nimic nu este imposibil, dacă tu crezi cu adevărat în tine și în forțele tale proprii.

5⭐ Vă recomand să citiți această carte. Cartea poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Risoprint și de pe site-ul Editurii Letras.

Despre autoare

Bianca Nemeș  este absolventă a Facultății de Matematică și Informatică din Cluj-Napoca, momentan studentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și la master la Facultatea de Matematică și Informatică.

,, Soluția coliniarității-Contrapunct” este primul ei roman de debut, pe care l-a publicat în 2020, un an în care noi am avut de a face cu o mulțime de evenimente neplăcute.

Această este dornică să îmbine latura analitică a domeniului studiat, cu cea artistică, ca să aducă un plus de valoare cititorilor prin ceea ce a scris.

Spor la citit! Pe curând!