Recenzie ,,Gabriella” un roman scris de Eva L. Laust

No Comments

Astăzi o să vorbesc despre o carte, care m-a emoționat extrem de mult și pe care am îndrăgit-o. Este vorba de ,,Gabriella”, o carte scrisă de Eva L. Laust.

Nu o să las descrierea cărții, pentru că vreau ca voi să descoperiți această poveste.

Recenzie:

Această carte a fost interesantă, deoarece protagonista cărții este o fire visătoare care are și ea un vis, pe care a vrut să îl îndeplinească.

Fiecare capitol din carte te duce la un alt nivel, din punct de vedere emoțional și te duce cu gândul că orice este posibil, dar trebuie să muncești pentru asta și să te ascunzi de cineva care îți vrea răul.

Acțiunea este destul de captivantă, astfel încât duce în zona de Young Adult și simți că ești captiv într-un univers creat de autoare, pe care și-l imaginează cititorul, astfel încât își creează fantezii legate de ceea ce se întâmplă în carte.

Personajele au fost conturate și originale, deoarece găsești rar asemenea personaje pe care le îndrăgești și de care ești sigur că te vei atașa pe parcursul cărții.

Intriga și suspansul din carte sunt extrem de profunde, deoarece acestea sunt elementele cheie, care au avut un rol important la scrierea acestei cărți.

5⭐ Vă recomand să o citiți. Cartea poate fi achiziționată de pe site-ul celor de la Bookzone.

Despre autoare:

Eva Lorena Laust a intrat de câțiva ani în fermecătoarea lume a cărților, din postura de creatoare de povești încântătoare, dar este pentru prima dată când publică una dintre scrierile sale. După ce a finalizat Facultatea de Litere din cadrul Universității de Vest din Timișoara, s-a hotărât să investească și în celelalte pasiuni ale sale: fotografia și călătoriile. Imaginația sa este cea care îi ajută cititori pe să pornească într-un periplu atent conturat alături de personaje care devin parte din viața lor.

,,Lecturile mele de suflet au fost mereu cele romance și, pentru că nu mă pot desprinde așa de ușor de perioada adolescenței, cele Young Adult. Consider că adolescenții sunt cei mai creativi și totodată cei care mă inspiră în scrierile mele.” Acesta este un citat spus de autoare.

Spor la citit! Pe curând!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *