0

Recenzie ,, Seria Octopussy” o serie scrisă de Cristina Boncea

July 7, 2021

Astăzi am să vă spun despre seria Octopussy, o serie care este extrem de controversată, din cauza faptului că în cărțile care aparțin seriei au câte un pasaj vulgar care este 18+ ani.

Recenzie:

Această serie este controversată, deoarece are câteva pasaje vulgare, care țin și de sex și de organele genitale ale unui bărbat sau ale unei femei și asta poate să scadă din popularitatea seriei.

Autoarea a scris această serie la vârsta de 18 ani și această serie a fost seria de debut a acesteia.

Acțiunea cărții a fost captivantă și vezi că sunt și elemente de genul că personajul principal iubește o fată, dar asta ține de LGBT și nu mă deranjează.

Ceea ce m-a deranjat este faptul că în anumite momente s-a vorbit mai mult despre sex și alte chestii sexuale să zicem, iar asta te face să te întrebi dacă merită să citești această serie sau nu. Eu zic că merită.

Ceea ce mi-a plăcut a fost faptul că acțiunea s-a desfășurat în România și că personajele au o personalitate aparte și că intriga abordată în această carte te duce cu gândul la o iubire interzisa și te face să simți că totul este doar un vis.

Mulțumesc mult pentru exemplarele oferite, Cristina! Dar când am început acest blog, mi-am spus că trebuie să fiu sincer cu cei care mă urmăresc.

3,75🌟 Dacă nu vă plac cărțile cu tenta sexuală sau despre LGBT nu recomand această serie, în schimb dacă vă plac, recomand această serie, dar să aveți grijă.

Despre autoare:

Cristina Boncea este autoare a seriei Octopussy și a cărților ,, Mi-ai promis că vom muri împreună” și ,,Evadare din Insula Libertății”. De asemenea, ea este blogger de carte pe YouTube și reușește să aibă o comunitate extrem de mare în ceea ce privește piața de carte din România.

Spor la citit! Pe curând!