0

Recenzie ,, 4 la sută” un roman Wattpad scris de Karina L. Alexandra

July 6, 2021

Astăzi vreau să vă spun despre o carte, care m-a impresionat, încă de la prima citire a acestei cărți. Este vorba despre cartea ,,4 la sută”, scrisă de Karina L. Alexandra, o carte care este pe Wattpad.

Din păcate nu am sinopsisul ca să vi-l pot prezenta aici, deci voi trece direct la recenzie.

Recenzie:

Povestea este conturată mai mult din perspectiva lui Logan din cartea ,,Liceul Appleby ” , scrisă de aceeași autoare și ne introduce în firul narativ pe care îl conturează extrem de bine din perspectiva lui Logan și al Kenei, care este personajul principal feminin, astfel încât să vedem o chimie între cei doi.

Relația lor rupe orice barieră atunci când Kena își pierde vederea la vârsta de 19 ani și ea pierde totul. Logan apare în viața ei ca o rază de speranță, astfel încât ei vor reuși să facă față momentelor grele prin care trec cei doi protagoniști, arătând că prin iubire pot învinge orice obstacol.

Finalul cărții este extrem de marcant și de incitant, deoarece în această carte s-au întâmplat o mulțime de lucruri imprevizibile, astfel încât noi cititorii să vedem și mai mult suspans decât vedem noi într-o carte fizica publicată de orice gen.

Cartea aceasta a rupt tiparele în ceea ce privește genul romance, dar și în ceea ce privește poveștile de pe Wattpad, care sunt bine gândite și extrem de conturate, încă de la primele capitole.

Această carte m-a învățat un singur lucru, că iubirea învinge, atunci când sunt obstacole, chiar dacă este imposibil, dar dacă ai pe cineva lângă tine care să te ajute, poți învinge orice obstacol.

Despre celelalte personaje pot spune că și ele au avut o contribuție asupra poveștii și au fost și ele destul de conturate, astfel încât rolul lor să fie unul decent și rațional.

5🌟 Vă recomand cu mare drag să citiți această carte, plus ,, Liceul Appleby” deoarece pot avea o legătură anume în privința unui personaj. Cartea o găsiți pe Wattpad, fiind nepublicată fizic la numele de utilizator dreamsmilelive.

Despre autoare:

Karina L. Alexandra este autoare la Editura Stylished Books, acolo unde a publicat 4 cărți: ,,Strălucirea unei stele oarbe” , ,,Efectul lui Lucifer” , ,,Liceul Appleby” , ,,Sinned și alegerile greșite”. Aceasta este urmărită pe Wattpad de 18 mii de persoane, care îi citesc cu mare drag cărțile și are un total de 14 cărți scrise, dintre care patru sunt publicate.

Spor la citit! Pe curând!