1

Recenzie ,,Saltul magic” un roman scris de Diana Dima

April 17, 2021

Astăzi voi face recenzia cărții ,,Saltul magic”, o carte scrisă de Diana Dima. Cartea a fost citită în luna Martie

Sinopsis:

Dacă îți lipsește motivația, dar în interiorul tău ard o mie de vise, acest text este pentru tine.-Dacă simți că le-ai făcut pe toate și nimic nu te mai entuziasmează, acest texteste pentru tine.– Dacă ești o persoană motivată și plină de energie, care a reușit și reușește tot ce și-a propus, acest text nu este pentru tine.În urmă cu câteva luni, mă aflam într-un loc foarte întunecat al minții.După un șir de întâmplări nefericite și eșecuri, m-am ales cu o depresie greu de descris. Deși eram studentă la psihologie, nu reușeam să preiau controlul minții mele și nici a corpului meu care era într-o stare de alertă. Știam că pastilele vor trata doar simptomele și nu cauza, așa că am ales să arunc o privire în interiorul meu și să caut vindecarea adevărată.Am ales niște terapeuți de excepție care m-au ajutat să-mi descopăr puterea interioară. Uitasem să trăiesc în această societate a vitezei și a stresului.Acum știu care este calea.Tot ceea ce am învățat până acum se regăsește în această carte.Eu am preferat să fiu ghidată și am refuzat durerea și suferința.Îmi doresc să ajut și alte suflete să se regăsească atunci când lumea lor e lipsită de sens. Așa s-a născut acest e-book care te îndruma să arunci o privire în sufletul tău.

Recenzie:

În primul rând, conținutul cărții atrage cititorul și îi dă starea acea că poate să-și îndeplinească visul și că poate va scăpa de negativismul pe care îl are, în adâncul sufletului.

În al doilea rând, această carte a fost un punct de sprijin pentru toți cei care au citit această carte, deoarece conceptul abordat în această carte a fost unul, în care ne-am regăsit cu toții și care ne arată că nimic nu este imposibil, doar dacă nu facem noi să fie posibil.

Acest lucru m-a impulsionat să scriu cărți pe Wattpad, care sunt apreciate și extrem de iubite în casele cititorilor de pe Wattpad și asta înseamnă un vis îndeplinit.

Mulțumesc mult, pentru exemplarul oferit, Diana Dima!

Notă este de 5🌟. O recomand din tot sufletul! Cartea poate fi achiziționată de pe: Libris, în Cărturești și pe site-ul editurii Letras.

Despre autoare:

Aici o să citez autoarea: ,,Numele meu este Diana, am 28 de ani. Locuiesc in Anglia si sunt studenta la psihologie. Iubesc scrisul si il consider limbajul sufletului meu. In acest fel simt ca mi-am gasit un loc pe pamant.”