Recenzie ,,Prietenii Dreptății” o serie scrisă de Marina Costa

4 Comments

Astăzi o să fac Recenzia la ,,Prietenii Dreptății” o serie scrisă de Marina Costa. Am citit seria acum doua săptămâni, dar acum am timp să-i fac o recenzie

Recenzie:

În această lume, sunt multe cărți de beletristică, care ne emoționează până în pânzele albe, care ne-au făcut să plângem cu lacrimi și care să ne consume emoțional, aici a fost cazul.

Această serie, mi-a provocat multe stări, în care am plâns, în care m-am bucurat și în care m-am înfuriat, deoarece această carte îți provoacă stările posibile, pe care le poate avea cineva când citește o astfel de carte sau o astfel de serie emoționantă, care te va consuma până la ultima pagină.

Intriga și acțiunea cărții au fost elementele cheie pentru continuitatea cărții, care a fost una destul de conturată și sugestivă pentru genul de romance, cu un strop de aventură.

Mi-a plăcut să văd faptul că a existat și o claritate a acțiunii și a deznodământului, care au făcut diferența în anumite momente plăcute și apreciate , care s-au regăsit la nivelul cărții.

Nota este de 5 🌟. O recomand, pentru iubitorii de aventură și de romance. Cartea poate fi achiziționată la email-ul: solpicador@gmail.com

Despre autoare:

Marina Costa scrie poezie și proză scurtă, dar s-a făcut cunoscută mai ales prin monografii istorice și romane de aventuri, între care amintim Pribegii mărilor (2016), Echipajul (2018), Soarta mercenarului și alte destine (2019) etc. Premii: Premiul I, la Concursul Național de proză scurtă “Nicolae Velea” (2018), Premiul special “Fănuș Neagu” (2019).

Categories: Uncategorized

4 Replies to “Recenzie ,,Prietenii Dreptății” o serie scrisă de Marina Costa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *