Recenzie ,, Drumuri și doruri” un volum de poezii, scris de Marina Costa

No Comments

Astăzi voi face recenzia cărții ,, Drumuri și doruri”, o carte scrisă de Marina Costa, care este autoarea mea preferată. Am citit-o în Martie, dar acum am timp să-i fac o recenzie.

Recenzie:

Fiind autoare de poezie contemporană, Marina Costa a vrut să ne arate prin cartea sa, profunzimea pe care o poate avea genul de proză scurtă, dar la fel și genul de poezie, care este extrem de apreciat în zilele noastre.

Toate textele de poezie, pe care le-am citit au fost frumoase, conturate și extrem de structurate, deoarece au expus sentimentele autoarei, față de ceea ce scrie și față de ceea ce încearcă să arate celor ce vor citi această carte.

Poeziile scrise de autoare au fost sugestive, pentru imaginea de ansamblu, pe care autoarea a conturat-o extrem de bine, dar eu cred că este o imagine de ansamblu, pe care vrei să o vezi de fiecare dată, când vei citi o poezie.

Nota este 5🌟. O recomand, pentru iubitorii de poezie. Cartea poate fi achiziționată la email-ul: solpicador@gmail.com

Despre autoare:

Marina Costa scrie poezie și proză scurtă, dar s-a făcut cunoscută mai ales prin monografii istorice și romane de aventuri, între care amintim Pribegii mărilor (2016), Echipajul (2018), Soarta mercenarului și alte destine (2019) etc. Premii: Premiul I, la Concursul Național de proză scurtă “Nicolae Velea” (2018), Premiul special “Fănuș Neagu” (2019).

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *