0

Recenzie ,,Echipajul” un roman scris de Marina Costa

February 14, 2021

Astăzi am avut ocazia de a avea o nouă colaborare cu Marina Costa autoarea romanului ,, Echipajul” și vă voi spune câteva impresii despre această carte.

Sinopsis:

,,Pentru cei ce și-au păstrat adolescența în suflet.Aventurile unui grup de adolescenți, în decorul specific al Brăilei. Alegeri dificile, anturaje bune și rele, prietenie, onoare, dreptate, prima dragoste, iubiri interzise.”

Recenzie:

Mie personal mi-a plăcut conceptul de romance combinat cu Young Adult, astfel încât tu ca cititor poți fi ușor impresionat și manipulat de ceea ce vede și de ceea ce citește, fiind atras într-o capcană une nu mai poate ieși și această carte este genul de carte care te va ține în suspans și rezultatul poate ieși unul interesant.

Iar îmbinarea de întâmplări și scene din carte a jucat un rol important și au abordat subiecte legate de adolescență și de dragoste și dezamăgiri ceea ce mi-a plăcut foarte mult că acest lucru este unul din punct estetic, care poate alterna cu elementele de Young Adult.

Acțiunea și intriga pur și simplu sunt geniale. Au fost extrem de conturate și bine gândite dacă vrei să ai un roman Young Adult de succes, ceea ce a fost aici.

Nota finală este de 5/5 stele. O recomand. Cărțile autoarei pot fi comandate la adresa de email solpicador@gmail.com sau pe Facebook-ul autoarei.

Despre autoare:

Marina Costa scrie poezie și proză scurtă, dar s-a făcut cunoscută mai ales prin monografii istorice și romane de aventuri, între care amintim Pribegii mărilor (2016), Echipajul (2018), Soarta mercenarului și alte destine (2019) etc. Premii: Premiul I, la Concursul Național de proză scurtă “Nicolae Velea” (2018), Premiul special “Fănuș Neagu” (2019).

Spor la citit! Pe curând!