0

Recenzie ,,A doua cursă” un roman scris de Marina Costa

February 14, 2021

Astăzi am avut ocazia de a avea o nouă colaborare cu Marina Costa autoarea romanului ,,A doua cursă” și vă voi spune câteva impresii despre această carte.

Sinopsis:

,,Un roman de dragoste contemporan, cu personaje trecute de prima tinerețe, fiindcă, dacă ai scăpat prima cursă spre o familie fericită, există cândva și o a doua, după ce credeai că totul este pierdut. Prefața este semnată de Petru Procop și coperta 4 de Victoria Milescu. “

Recenzie:

Mi-a plăcut amestecul de sentimente prezent la nivelul cărții și intriga a fost de vis, deoarece nu mă așteptam la faptul că o să fie din vorbă despre iubire, trădare și dezamăgire, care este un amestec perfect pentru continuarea unui alt roman din categoria de Young Adult , aici mă refer la ,,Echipajul”. Această carte este o continuare reușită a romanului ,,Echipajul” care te va ține în suspans, dar și îți asigură că vei avea parte de dramă ceea ce este ușor plăcut, dar și interesant în același timp.

Acțiunea, punctul culminant și ansamblul de întâmplări și scene din carte au fost extrem de cruciale în realizarea acestei carte care te va face cu siguranță să plângi când ai parte de puțină dramă și atunci când ești șocat de ceea ce vei vedea în această carte, care merită apreciată și citită de multă lume. Acestea au fost bine conturate, dar și bine gândite, deoarece tu că cititor poți vedea cu ușurință multe lucruri care îți vor plăcea și vrei sa descoperi mai multe. Dacă vrei asta această carte este pentru tine.

Nota finală este de 5/5 stele. O recomand. Cărțile autoarei pot fi comandate la adresa de email solpicador@gmail.com sau pe Facebook-ul autoarei.

Despre autoare:

Marina Costa scrie poezie și proză scurtă, dar s-a făcut cunoscută mai ales prin monografii istorice și romane de aventuri, între care amintim Pribegii mărilor (2016), Echipajul (2018), Soarta mercenarului și alte destine (2019) etc. Premii: Premiul I, la Concursul Național de proză scurtă “Nicolae Velea” (2018), Premiul special “Fănuș Neagu” (2019).

Spor la citit! Pe curând!