Recenzie ,, Misterul Gemenelor” un roman scris de Adi Rule

5 Comments

Astăzi o să vă spun părerea sinceră despre romanul ,, Misterul Gemenelor” scris de Adi Rule. Apărut în 2016 la Leda Edge.

Descriere:

De optsprezece ani, o fată fără nume − o aripi-roșii − trăiește ascunsă într-un pod, într-un oraș străjuit de marele vulcan Mol, în timp ce sora ei geamănă, Jey, este în ochii lumii singurul copil al familiei.

Tatăl lor sperase că fata ascunsă va deveni în timp o ființă omenească normală, nu creatura monstruoasă prevestită de mitologie, așa că îi cruțase viața. Numai că într-o zi cele două surori fac schimb de identități, iar fata fără nume este atacată în drum spre casă. Astfel, este nevoită să cheme în ajutor forțele focului și să elibereze puterile ascunse în corpul ei și totodată să-și dezvăluie secretul bine păstrat. Însă când Jey dispare și orașul este pe cale de a fi nimicit de foc, fata aripi-roșii trebuie să-și aleagă un nume și un drum și să tragă o linie între mit și istorie, pentru a dovedi că nu este un monstru și pentru a-și salva sora și orașul.

„Scriind la persoana întâi, Adi Rule folosește un limbaj pătrunzător și însuflețit pentru a descrie o cultură cu propriii zei și monștri, îmbinând lumile vechi cu noile tehnologii…”KIRKUS REVIEW

Recenzie:

Sincer am fost dezamăgit de ce am citit în această carte. Acțiunea a fost inexistentă până la pagina 70. Așa a fost și intriga. Adică cele două elemente menționate nu au fost existente și nici nu au fost observate.

Acțiunea și intriga cărții nu au fost nici cele mai bune, dar nici cele mai rele de până acum, deoarece această carte a avut și părți bune. Deznodământul cărții a fost excelent pentru a atrage cititorul și îl face să fie distras de la defectele acestei cărți, că altfel cartea nu ar fi fost așa de bună.

Nota finală este de 3/5 stele. Nu prea o recomand cu mare drag, dar poate vi se potrivește vouă. Cartea o puteți găsi pe Elefant, Libris, în Cărturești și pe site-ul editurii Corint.

Despre autoare:

Adi Rule este o autoare de cărți fantasy și a scris până în momentul de față două cărți la activ. Cărțile sunt: Strange Sweet Song și The Hidden Twin(titlul original). Atât știu despre autoare.

Spor la citit! Pe curând!

Categories: Uncategorized

5 Replies to “Recenzie ,, Misterul Gemenelor” un roman scris de Adi Rule”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *