0

Recenzie ,,Comoara din munți (Moștenirea Zouraziei, vol 2) un roman scris de A.J.Molly

January 30, 2021

Bună dragilor! Astăzi o să vă spun impresiile mele despre romanul ,,Comoara din munți” scris de A.J.Molly.

Sinopsis

Un gol nesfarsit in suflet, un vis care ii bantuie noptile, un glas ascuns o cheama ACASA, langa cel care mai are sa-i mai spuna ceva…

Povestile din copilarie, uneori, nu sunt simple povesti, sunt taine ale Universului.

Ema i-a pierdut pe cei dragi intr-un tragic accident, care o ,,alunga” departe de Casa Copilariei. Peste ani, isi da seama ca toate acestea nu au fost doar niste intamplari dramatice, ci au fost puse la cale de cineva, cu un scop.

Desi are tot ce si-ar putea dori, frumusete, faima, lux, un ,,logodnic” celebru, locuieste la Paris, cucerind lumea modei, sufletul ei este macinat de un gol imens. Simte ca-i lipseste ceva, ca nu a facut pace cu trecutul.

Dar moartea Bunicului si ultimele lui cuvinte ii cutremura si mai tare existenta, dandu-i alt sens si ii calauzesc pasii spre tara de origine, loc ce se va dovedi ravnit de forte nemaiintalnite, aflate in slujba Raului. Moartea Bunicului o determina sa le infrunte, caci ea e cea care a primit Mostenirea.

Recenzie:

Mi-a plăcut foarte mult ansamblul de întâmplări prezentat în carte deoarece firul narativ a fost unul în care îți prezintă acțiunea de bună calitate specifică fantasy-ul urban.

Mi-a plăcut și intriga care a avut un rol esențial în această carte, deoarece poți să identifici cu ușurință elemente din YA cu fantasy și cu stilul contemporan întâlnit printre autorii din România care abordează mai mult stilul contemporan. Mi-a plăcut și deznodământul cărții care a fost unul genial și mai bine gândit decât la cartea ,,Misterul Gemenelor” astfel încât tu că cititor aștepți ceva wow care să te de-a pe spate și la care nu te așteptai. Așa a fost și la cartea asta.

Nota finală este de 5/5 stele. O recomand cu mare drag. Cartea și alte cărți ale autoarei cărora le-am făcut recenzia pe acest blog se găsesc doar la Emag în acest moment fiind in stoc.

Despre autoare:

A. J. Molly este o autoare de cărți pentru copii și mai scrie cărți fantasy. Este mamă,dar în același timp și autoare. Este originară din Târgu Mureș și are cărți publicate la Editura Miri. Dacă vreți și voi această carte sau alte cărți scrise de aceasta sunt disponibile în acest moment pe Emag. Adică pe site-ul www.emag.ro.

Spor la citit! Pe curând!