Recenzie ,, Moștenirea Zouraziei(vol.1)” un roman scris de A.J.Molly

1 Comment

Astăzi dragii mei vă voi spune câteva impresii despre volumul 1 din seria ,, Moștenirea Zouraziei” adică despre cartea cu același nume.

Descriere:

,, Pe o furtună aprigă, Bunicul începe să depene povestea…

Pe Nourania, o planetă îndepărtată, Împăratul trage să moară. Înainte de a se prăpădi, acesta îi face o mărturisire teribilă fiului său.

Naran, fiul Împăratului, primește în dar Planeta Albastră, în schimbul Nouraniei, care urmează să fie distrusă…

Zoar, urmașul Împăratului pe Planeta Albastră, este silit să lase totul în urmă, mai puțin Moștenirea. Însoțit de familie și călăuzit de Flacăra Albastră, Ziar va porni în pribegie, pentru a-și căuta un alt sălaș, devenind întemeietorul unei noi rânduieli și al unui regat unic.

Pentru ținutul primit în dar, va plăti însă un preț scump…”

Recenzie:

În primul rând, mi-a plăcut ansamblul de întâmplări și firul narativ au fost bine conturate și accentuate cu scopul de a arăta că fantasy-ul este mai mult decât o simplă poveste fantastică și despre locuri fantastice, este vorba despre faptul că acest gen literar îi dă puterea cititorului de a avea fantezii și gânduri frumoase legate de acest gen literar.

În al doilea rând, punctul culminant a făcut toată acțiunea și intriga din carte care au fost geniale la fel că și punctul culminant care a jucat un rol extrem de important deoarece a fost nelipsit din această carte, care spre surprinderea mea a fost una care mi-a întrecut așteptările. Și am fost extrem de impresionat de tot ce s-a întâmplat în carte.

Nota finală 5/5 stele. O recomand cu mare drag. Cartea o puteți găsi doar pe Emag la momentul actual.

Despre autoare:

A. J. Molly este o autoare de cărți pentru copii și mai scrie cărți fantasy. Este mamă,dar în același timp și autoare. Este originară din Târgu Mureș și are cărți publicate la Editura Miri. Dacă vreți și voi această carte sau alte cărți scrise de aceasta sunt disponibile în acest moment pe Emag. Adică pe site-ul www.emag.ro.

Spor la citit! Pe curând!

Categories: Uncategorized

One Reply to “Recenzie ,, Moștenirea Zouraziei(vol.1)” un roman scris de A.J.Molly”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *