0

Recenzie ,, Prințesa Alba și Berzele Fermecate” o cărticică scrisă de A.J.Molly

January 15, 2021

Astăzi o să spun câteva impresii despre cărticica ,, Prințesa Alba și Berzele Fermecate” scrisă de A.J.Molly. Nu am găsit descriere pentru ea deci voi trece direct la recenzie.

Recenzie:

Acțiunea a fost extrem de interesantă încât m-a făcut să citesc toată cartea în doar 10 minute. Adică am simțit că trăiesc întâmplările din carte la un ison cu personajele. Acțiunea cărții m-a lăsat fără cuvinte și am fost uimit.

Intriga și punctul culminant au jucat un rol extrem de important în această carte, deoarece acestea au fost sarea și piperul din carte care au făcut cartea un pic mai interesanta decat pare. Adică tu că cititor experimentezi ceva o faci până la capăt. Așa a fost și în cazul acestei cărți.

Nota finală este 5/5 stele. O recomand cu mare drag . Cartea o puteți găsi pe: Emag.

Despre autoare:

A. J. Molly este o autoare de cărți pentru copii și mai scrie cărți fantasy. Este mamă,dar în același timp și autoare. Este originară din Târgu Mureș și are cărți publicate la Editura Miri. Dacă vreți și voi această carte sau alte cărți scrise de aceasta sunt disponibile în acest moment pe Emag. Adică pe site-ul www.emag.ro.

Spor la citit! Pe curând!