Recenzie ,,În armonie cu natura” un roman scris de Andreea Ilie

No Comments

Astăzi o să spun câteva impresii despre romanul ,, În armonie cu natura” scris de Andreea Ilie.

Descriere:

Padurea. Un loc feeric. Casa multor vietati.Andreea este o fetita care iubeste foarte mult natura. Insa pericolele pun pe muchie de cutit viata intregii paduri. Alaturi de prietenii ei, animalele, si de Inteleptul Padurii- Bunicul Stejar, Andreea va face tot posibilul sa protejeze padurea mult iubita.

Oare va reusi?Fii si tu alaturi de Andreea si ajut-o sa puna capat pericolelor, fie ele provocate de om sau de insasi natura!

Recenzie:

Am citit această carte într-o zi și a fost pur și simplu a fost genială. O felicit pe Andreea pentru că a scris încă o carte care merită cumpărată și citită.

Acțiunea cărții m-a captivat extrem de mult încât a arătat o acțiune de conștientizare asupra faptului că trebuie să avem grijă față de mediul înconjurător sau altfel vor fi consecințe.

Intriga cărții a jucat un rol important în această carte care aduce la cunoștință faptul că și animalele și pădurile fac parte din viața oamenilor. Intriga a fost extrem de interesantă și inovativă, la fel că și acțiunea cărții.

Chiar dacă au fost greșeli de ortografie, nu o sa depunctez și nota finală este de 5/5 stele. O recomand cu mare drag.

Autoarea Andreea Ilie este romanca si trebuie sa ne sustinem autorii. Puteti achizitiona cartea ,,In armonie cu natura” dandu-i mesaj privat pe pagina ei de Instagram, andreea_citeste . De asemenea, o gasiti si pe Youtube, Andreea Citeste.

Despre autoare:

Andreea Ilie este o adolescenta in varsta de 15 ani, ce a avut placerea de a scrie aceasta lectura minunata. Dintotdeauna au fascinat-o padurea si natura. Adora stilul de muzica Kpop, iar trupele ei preferate sunt Got7 si BTS.De asemenea, autoarea impartaseste pasiunea pentru lectura cu ceilalti cititori pe retelele sale de socializare.

Sper că această recenzie să vă ajute în alegerea voastră pentru o nouă doza de literatură.

Spor la citit! Pe curând

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *