2

Recenzie,, Aventurile lui Pălucă Fănică și ale Piticului Aghyperis: Pălucă Fănică și atacul bacteriilor” o cărticică scrisă de A.J.Molly

January 15, 2021

Astăzi o să spun câteva impresii despre cărticica ,, Aventurile lui Pălucă Fănică și ale Piticului Aghyperis: Pălucă Fănică și atacul bacteriilor” scrisă de A.J.Molly.

Recenzie:

Acțiunea din carte arată conceptul că orice este posibil. Adică acțiunea poate să fascineaze și un copil cuprins între vârsta de 12-16 ani. A fost cea mai bună parte a cărții.

Intriga duce în zona comic book-urilor și te face sa râzi până la lacrimi și te duce cu gândul la acțiunea din ,,Cartea Miracolelor” scrisă de K.J.Mecklenfeld. Dar această intrigă m-a impresionat așa de mult încât am avut senzația că totul o să ia o turnură neașteptată și îmi doream să mă opresc, dar nu puteam.

Notă finală este de 5/5 stele. O recomand cu drag. O puteți găsi pe Emag.

Despre autoare:

A. J. Molly este o autoare de cărți pentru copii și mai scrie cărți fantasy. Este mamă,dar în același timp și autoare. Este originară din Târgu Mureș și are cărți publicate la Editura Miri. Dacă vreți și voi această carte sau alte cărți scrise de aceasta sunt disponibile în acest moment pe Emag. Adică pe site-ul www.emag.ro.

Spor la citit! Pe curând!