0

Recenzie ,,Planul Atracției Volumul 1 ” un roman scris de Flavia Bădic

January 3, 2021

Astăzi o să spun câteva impresii despre primul volum din seria ,,Planul Atractiei ” scris de românca Flavia Bădic.

Descriere:

,,Planul Atracției este un roman despre evoluția unei relații inițial imposibile, un roman despre dragoste, greșeli și soluții.

Firul poveștii prezintă într-o manieră amuzantă și plină de suspans schimbările din viața Lianei Matei, o tânără hotărâtă să înceapă de la zero, în urma pierderii familiei.

Viața ei ia o turnură neașteptată: oraș nou, apartament nou, job nou și o atracție irezistibilă față de bărbatul de care nu are voie să se îndrăgostească.

Cezar Negrea, avocat de succes, divorțat și arogant, condus de principiul fără sentimente și fără obligații, este hotărât să nu dea curs atracției pânâ în momentul în care aceasta pune stăpânire pe judecata lui.

Oare ea îi va putea ține piept?

Dacă vrei să simți atracția, cu siguranță Planul Atracției este o carte pentru tine”

Recenzie:

Mai întâi vreau să o felicit pe autoare deoarece a scris o carte romance extrem de bună și care merită cumpăratà și citită.

În al doilea rând, acțiunea cărții a fost extrem de fascinantă și evocatoare din toate punctele de vedere.

Intriga cărții m-a lăsat fără cuvinte din cauza că în carte arată un fel de iubire interzisă , care este tema acestei cărți. Mai plăcut este faptul că o duce și un pic în zona de Latino, care prezintă în mod garantat momente romantice și scene vizuale de iubire și suspans.

Dar partea care mi-a plăcut cel mai mult, a fost finalul care a fost mai bun decât majoritatea filmelor romantice, care sunt de tip Hollywood. Dar are și câteva elemente de comedie, care te fac sa razi cu lacrimi. Au fost niște faze care m-au făcut să plâng și mi-au plăcut la nebunie.

Nota finală este de 5/5 stele. O recomand cu mare drag doamnelor și domnișoarelor, dar și bărbaților care vor o carte romantică care provoacă insomnii, va recomand ,,Planul Atracției”

Autoarea Flavia Bădic este româncă și trebuie să ne susținem autorii. Cartea Flaviei o puteți găsi pe site-ul celor de la Editura Letras, care este și o librărie, care susține autorii români la început de drum. Pe Flavia o găsiți pe instagram la flaviabadic. Puteți da comandă pe site-ul celor de la Letras sau cu un mesaj privat pe contul de instagram al Flaviei(probabil).

Despre autoare:

Flavia Bădic s-a nàscut în Călărași.

A terminat Facultatea de Drept, vorbește 4 limbi străine și în prezent lucrează într-o firmă de software.

Pasiunea pentru scris i-a dat curajul să-și îndeplinească visul de a pune pe hârtie o poveste plină de suspans.

Spor la cumpărături și la citit! Pe curand!