0

Recenzie ,,În căutarea Crăciunului” un roman scris de Antonia Suciu

January 2, 2021

Astăzi o să spun câteva impresii despre cartea ,,În căutarea Crăciunului” un roman scris de tânăra Antonia Suciu.

Descriere:

,,Umbre misterioase mi se perindau în fața ochilor. Mă cuprindeau în îmbrățişări călduroase şi îmi dădeau drumul cu răceală. Înaintam pe ceva tare. Deodată, în fața mea am observat o mică ghirlandă roşie atârnând în neant.

Jos se afla o cutie dreptunghiulară, mică şi maro, care parcă aştepta să fie deschisă.

M-am lăsat la podea şi am atins-o cu delicatețe, lemnul era rece şi neatrăgător, dar îmi dădea un sentiment de familiaritate.”

Impresiile editorului:

,,Haideți să ne imaginăm o țară condusă de un dictator, din care Spiritul Crăciunului a fost izgonit! Maya, eroina cărții Antoniei, reuşeşte să fugă şi să se refugieze într-o pădure. Acolo va întâlni un pui de vulpe dispus să o ajute, dar într-un fel mai răsucit, prin stimularea încrederii şi a energiilor individuale, o țestoasă, o maimuțică, un vultur impunător, care o va iniția în tainele zborului, dar, mai ales, un prieten adevărat… După o serie incredibilă de aventuri, care îi vor pune la grea încercare curajul, inteligența, dar şi abilitatea de a elibera forța elementelor, Maya şi prietenii ei vor reuşi să convingă că Spiritul Crăciunului se află în oricine e dornic să-l primească…

Intrați fără frică, dragi copii, în lumea plină de magie şi de suspans a Antoniei Suciu! – Mircea Petean

Recenzie:

În primul rând, vreau să o felicit pe Antonia , pentru că a scris o carte care merită citită şi cumpărată.

În al doilea rând, acțiunea din carte m-a impresionat aşa de mult încât mi-am spus că trebuie să citesc mai mult din carte şi am rămas fără cuvinte atunci când imtriga abordată în carte se schimba din capitol în capitol şi mi-a plăcut foarte mult cartea şi mai mult de atât mi-a plăcut intriga şi pasajele de suspans arătate în carte, dar cel mai mult mi-a plăcut faptul că această carte este pentru toate vârstele.

Nota finală 5/5 stele. O recomand şi autoarea este româncă deci să o susținem cumpărând cartea ei de pe Libris. O puteți găsi pe instagram la antoniasuciu21 şi pe Youtube la Antonia Suciu.

Despre autoare:

Antonia Suciu s-a născut la 21 mai 2006 la Cluj-Napoca. Este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială Constantin Brâncuşi din acelaşi oraş. Scrie compuneri din clasa a doua şi citeşte de la vârsta de 5 ani. A început să scrie la această carte în iarna lui 2019 şi a definitivat-o în septembrie. Este o mare admiratoare a seriei Harry Potter.

Spor la citit! Pa!