Recenzie ,, Tiamel: În căutarea Înțeleptului Ramus” un roman scris de Adrian Hulber

2 Comments

. Astăzi vă voi spune câteva impresii despre volumul doi din seria Tiamel și anume, Tiamel: În căutarea Înțeleptului Ramus. Acesta a fost un roman scris ca la carte și unul care a fost foarte captivant.

Descriere:

,, După bătălia de pe Muntele-cu-Vârful-în-Jos, Tiamel, zeița războinică din Regatul Aniakilor Albi și prietenii ei parnasieni, Daya și Gedo, se bucurau de viața liniștită de pe țărmurile Lacului Curcubeu. Odată cu întoarcerea lui Ramael din Lumea Materială, la Templul Portal ajunge un mesaj de ajutor venit de pe planeta Nebola.

Oare cine este personajul misterios care le cere ajutorul? Ce noi aventuri îi așteaptă pe cei patru prieteni din Cardas? Vom afla din Jurnalul secret al lui Ivone Mercier.”

Recenzie:

În primul rând, vreau să îl felicit pe autor, deoarece a scris o serie care va prinde extrem de mult la public și ar trebui să fie mândru de ceea ce a făcut.

În al doilea rând, acțiunea m-a prins așa de mult, încât a fost mai bună decât acțiunea cărții ,, În tabără la schi” și mi-a dat acea senzație de ,,wow, de abia aștept să citesc mai mult și presimt că îmi va plăcea foarte mult”. Chiar dacă la început a fost foarte greu să o citesc, pe parcurs mi-a plăcut acțiunea și dinamica abordată în această carte, dar cel mai mult mi-a plăcut că autorul a integrat noi personaje și că a abordat o tentă de mister și suspans.

Iar în al treilea rând, intriga a fost genială. Mi-a plăcut ansamblul de aventuri și de dialog între personaje. Mi-a mai plăcut și îndărătnicia arătată de fiecare personaj in fiecare parte a acestei cărți superbe și tot mai plăcut a fost faptul că autorul a vrut să arate că cu o doza de talent se poate realiza orice lucru pe care ți l-ai propus.

În consecință, nota mea asupra acestei cărți este de 5/5 stele. Am dat această notă deoarece tot ce s-a întâmplat în carte mi-a plăcut extrem de mult și pentru că a avut acel factor wow care te face să vrei sa citești cât mai mult din această carte. O recomand cu mare drag.

Despre autor:

Adrian Hulber este cel care a scris aceasta serie și va avea de gând să mai scrie cărți care să uimească publicul larg care dorește să citească povesti frumoase că aceasta.

El va lansa în 2021 cartea ,,Tobias Peterson- Regele Sobarilor. De abia aștept să o am și să o citesc cu mare drag și să vedem ce va fi.

Până atunci, vă urez un An Nou fericit și sărbători fericite alături de cei dragi și spor la citit!

Categories: Uncategorized

2 Replies to “Recenzie ,, Tiamel: În căutarea Înțeleptului Ramus” un roman scris de Adrian Hulber”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *