Recenzie ,,In tabără la schi” scrisă de Tom Ellen și Lucy Ivison

No Comments

Astăzi voi face recenzia unei cărți primite de Crăciun și anume cărții ,, În tabără la schi”.

Descriere:

,,Ca să uite de eșecul de la școala de balet, Mouse este convinsă de către mama ei să meargă în tabăra de schi din Franța, cu colegele. Lucru foarte dificil pentru Mouse, care rupsese legătura cu fostele ei prietene, sperând într-o viață de artistă, și care acum e nevoită să se întoarcă și să admită că a dat greș.

În aceeași tabără vine și o clasă de baieți, printre care Jack, Max și Toddy. Pentru acest trio inseparabil, tabăra în Franța este ocazia ideală pentru a se iniția în conversația în limba franceză, în snowboarding și, mai ales în primul sărut! Acest deziderat din urmă devine principala miză de îndată ce descoperă că o clasă de fete este cazată în același hotel.

Între Jack și Mouse este dragoste la prima vedere. Dar când îți lipsește atât de mult încrederea în tine, riscul e să fii dat la o parte. Sau, ca frumoasa și populara Lauren, fosta cea mai bună prietenă a lui Mouse, să-și arunce mrejele asupra lui Jack.”

Recenzie:

Mi-a plăcut foarte mult romantismul pus în scenă de către scriitorii acestei cărți și de faptul că se poate citi extrem de ușor, dar ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că în această carte regăsești multe pasaje care ajuta cititorul în înțelegerea textului , dar cât și în înțelegerea cărții.

Dar au fost și părți care nu mi-au plăcut deloc. Faptul că nu m-a dat pe spate și nu a avut acel factor wow care poate să te șocheze, adică a fost același tipar ca și în seria ,, Ashleys” dar și în seria ,,Fetele Gallagher”. Dar cel mai mult nu mi-a plăcut faptul că nu a existat punctul culminant.

În consecință, chiar dacă mi-a plăcut foarte mult să o citesc, trebuie să fiu sincer în ceea ce privește nota și aceasta este 4/5 stele.

Știu că este o nota de 4 stele dar am scăzut foarte mult din cauza părților care nu mi-au plăcut de nicio culoare și a intervenit și faptul că au fost și părți bune pe care le-am notat ca atare. Dar o recomand, dar cu puțin să o citiți.

Despre autori:

Tom Ellen și Lucy Ivison sunt doi foști iubiți care în ciuda faptului că relația lor s-a sfârșit, au păstrat relația lor strict profesională și au scris cărți cunoscute precum: Freshmen, A totally Awkward Live Story(Lobsters), Never Evers(Traducerea cărții in limba engleză) și French Ski.

Spor la citit! Sărbători fericite alături de cei dragi!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *